KNUFFELACTIE bij Natuurpunt Limburg

De knuffelactie loopt van 10/2 tot en met 3/3/2023!

To Valentijn or not to Valentijn.

Vind je Valentijn nogal een commerciële bedoening en en heb je geen zin in overdreven romantisch gedoe? Of wel je wel iets doen voor je geliefde, maar heb je weinig inspiratie? Wel, wij vinden dat je de liefde voor mensen, voor dieren, voor de kunst, voor de natuur…  gerust élke dag mag vieren! Maar dat hoeft niet  per se door dure cadeaus te kopen of chique te gaan dineren, al mag dat natuurlijk ook.  Een beetje extra aandacht besteden aan je geliefde(n), tijd maken voor elkaar of voor jezelf, een warme knuffel...  soms hoeft het niet meer te zijn!

IN DE NATUUR.WINKEL/Bezoekerscentrum Kiewit

Wil je toch iets kopen voor je geliefde, maar zeker geen “cheesy” cadeautje? In onze winkel vind je zeker inspiratie en allerlei leuke geschenkjes, altijd met een knipoog naar de natuur. Een vogelhuisje voor “lovebirds”, zoete lekkernijen zoals de honing die geslingerd werd door onze eigen imkers, een perensiroop van fruit uit boomgaarden van Natuurpunt ( SJROEP VAN SPAAN) ... Hang er een kaartje aan met 'Je bent zo zoet als honing! ' of ' Ik vind je even lekker als deze siroop!, en klaar is kees! Of wat dacht je van een biologische wijntje dat je in de winkel vindt? Koop er 2 leuke glazen bij, neem een dekentje mee en geniet van een heel romantisch moment op domein Kiewit.

Wil je ondertussen ook genieten van het liefdesspel van vogels en andere dieren in de natuur? Denk dan zeker eens aan een goede verrekijker! Wegens groot succes van onze kortingsactie, geven we nog steeds 30% korting op een aantal van onze verrekijkers. Voor de prijs moet je het niet laten!

COMPLIMENTENBOOG aan het herenhuis en de Natuur.winkel.

Omdat we allemaal wel eens nood hebben aan een blijk van waardering, een lief woordje, kan je er zomaar eentje nemen aan onze complimentenboog. Laat ook een lieve wens of een mooi compliment achter voor anderen. Je vindt papier en pen in onze Natuurpuntwinkel en kan met wasknijpers de kaartjes met jouw lieve wensen en complimentjes ophangen aan de complimentenboog.  En er is de maretak die we hebben opgehangen aan de complimentenboog... dus je hebt geen excuus meer om niet te kussen of te knuffelen! Trouwens,  een kus weigeren onder een maretak zou je ongeluk brengen! 

KNUFFELWANDELING

Op het domein Kiewit is er een knuffelwandeling! Haal je routekaart op in de Natuur.winkel. Op 6 plaatsen op het domein Kiewit vind je gedichten en gedachten om bij stil te staan, of opdrachten die mensen dichter bij elkaar en bij de natuur brengen. Er is geen uitgestippelde route, volg gewoon je eigen pad! Niet alleen op het domein, maar ook in het leven!