Natuur en avontuur

Teambuilding in en voor de natuur!

Teambuilding

Beleef een onvergetelijke dag in de natuur

Teamwerk in open lucht

Is jouw team ook toe aan een energie-injectie? Snakken je medewerkers naar mentale rust, een herbronningsmoment? Ben je op zoek naar iets dat de dagelijkse sleur doorbreekt en nog lang zal nazinderen? Dan staan we klaar om je te verwelkomen in onze natuurgebieden.

Natuurbeheer is dé perfecte basis voor een teamervaring met je bedrijf. Samenwerken, taken verdelen, samen een doel bereiken en achteraf genieten van het resultaat staan centraal. Wij organiseren dit graag op maat van jouw bedrijf!

Bekijk de brochure met het aanbod

Vergaderen in het groen

Programma op maat

Vul de dag aan met een begeleide wandeling door het natuurgebied. Of wil je eerst nog vergaderen of een workshop volgen? Dat kan! De natuurgebieden van Natuurpunt vind je verspreid over heel Vlaanderen. Onze 13 bezoekerscentra in Vlaanderen hebben alle faciliteiten.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, neem dan vrijblijvend contact op met: Sander Verbeke (015-29 27 98) of Filip Hebbrecht (015-29 72 66), onze contactpersonen voor bedrijven. Zij brengen je met de juiste mensen binnen onze organisatie in contact.

Suggestie dagprogramma

9u30 Ontvangst en welkom
Bij aankomst bieden we de deelnemers koffie of thee aan. Het verloop van de dag wordt geschetst en we geven een korte introductie over het natuurgebied en de werking van Natuurpunt ter plaatse.

10u Natuurbeheer
Werken in de natuur is nodig. Als we alles zijn gang laten gaan bereiken we onze doelen niet. We willen wilde, robuuste natuur met veel biodiversiteit en een hoge belevingswaarde. Het werk is gevarieerd en passen we aan de mogelijkheden en de wensen van de deelnemers aan.

12u30 - 13u30 Lunch
Voor de lunch opteren we voor bio en duurzaam geteelde producten, liefst ook uit de eigen streek en in samenwerking met lokale ondernemers. De standaardlunch bestaat uit een broodjesmaaltijd, maar in functie van de wensen van het bedrijf kunnen ook andere formules aangeboden worden.

13u30-16u Expeditie met Natuurpuntgids
Na een korte introductie neemt een gids je op sleeptouw in de natuurgebieden. Hij laat je kennismaken met de geheimen van het bos, de heide, de beek, … en vertelt over de geschiedenis, legenden en plezante weetjes.

16u Afsluitende receptie
We sluiten de dag af met een drankje en een hapje.

  • Prijs voor bedrijven : € 80 (excl. btw) per dag per persoon voor een volledige dag - voor een halve dag € 55 (excl. btw). Extra materialen
    niet inbegrepen.
  • Prijs voor vzw’s, sociale organisaties en scholen : € 50 (excl. btw) per persoon voor een volledige dag - voor een halve dag € 35 (excl. btw) per persoon .

Interesse in deze activiteit?

Activiteit aanvragen